Alarm-guiden.dk Hjælper og guider dig til at vælge et alarmsystem


En guide til at vælge alarmsystem til dit hjem og fritidshus


Der er mange forskellige alarmer på markedet. Det mest afgørende er dog, om alarmen skal være opkoblet til kontrolcentral og vagtselskab. Du kan også vælge den billigere (gratis) udgave, hvor du selv eller dine naboer etc. modtager besked fra alarmpanelet når alarmen aktiveres ved et indbrud. Her sparer du den månedlige omkostning til kontrolcentralen, og de omkostninger der er med vagt udrykning og service.


Har du ikke selv mulighed for, eller lyst til, at komme frem til dit hus ved en alarm, så kan man vælge abonnementsløsning med et vagtselskab. De sender en vagt, der typisk er fremme i private hjem indenfor 1 time. Vagten runderer huset, og vil se efter indbrudstegn. Er der indbrud//smadret vindue mv. kan vagtselskaeet rekvirere afdækning og gentilkoble alarmen. Det er sjældendt at en vagt kommer frem og får fanget evt. indbrudstyve. En vagt´s opgave er at  observere, og tilkalde politiet. En sådan aftale koster typisk ca 300-400 kr. pr. mdr.Blaupunkt har lavet en god alarm til private. Denne alarm er en IP alarm. Ingen udgift til simkort. Blaupunkt alarmen tilkobles din internetrouter. Du kan styre alarmen via den medfølgende App.

Startpakken indeholder selve styrings boksen, 1 fjernbetjening, 1 dør/vindues sensor samt 1 bevægelsessensor med indbygget kamera. Dvs. at aktiveres sensoren ved at nogen bevæger sig i rummet når alarmen er tilkoblet, så går alarmen igang, og sender dig samtidig foto af tyven.


Via app´en kan du også tage et foto, og se vhad der sker i dit hjem, når du ikke er hjemme.


En god og driftsikker alarm til private, der ønsker en stabil alarm uden abonnements omkostninger.

Blaupunkt alarmen forhandles af Alarmkompagniet.dk